Musulin & suradnici

Stranke

Odvjetničko društvo Musulin i suradnici nastavlja već više od 25 godina prakse Odvjetničkog ureda Musulin iz Zagreba, kroz koje vrijeme je izgrađena reputacija koju su prepoznale mnoge naše stranke.

Odvjetničko društvo zastupa mnoge fizičke osobe koje su kroz neposredni kontakt s odvjetnikom iznijeli svoje probleme, te je svaki problem individualno prihvaćen i riješen. U doba kompjuterizacije i interneta, neposredni kontakt i povjerenje u osobu koja te pravno usmjerava i štiti tvoje interese je neprocjenjiva. Zadovoljne stranke nam se u slučaju nastupa novih izazova ponovno obraćaju, što nam je najbolji pokazatelj puta kojim težimo, a to je odgovorno i pouzdano pružanje pravne pomoći.

Odvjetničko društvo pruža pravnu pomoć i podršku stranim i domaćim pravnim osobama u njihovom poslovanju, usklađenosti s propisima, projektima te ih zastupa u sudskim i drugim postupcima pred nadležnim tijelima. Također, brojni obrtnici ili osobe koje se bave slobodnim zanimanjima su prepoznale rezultate ostvarene u njihovim predmetima.

Područje rada u kojem imamo praktično iskustvo već punih 25 godina, odnosno iskustvo, pouzdanost i odgovornost temelj je na kojem gradimo povjerenje stranaka da će njihov problem biti riješen, te da su stigli na pravu adresu i da nam se uvijek mogu obratiti.

Naša web stranica koristi samo neophodne kolačiće nužne za rad i korištenje značajki web stranice. Our website uses only the cookies necessary for operation and use of the features of the website.